Millores per als parcs o els lavabos públics al dotzè Consell d'infants de Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El dotzè Consell d’infants de Sant Julià s'ha constituït aquest dilluns. Vuit alumnes de les escoles andorrana i francesa treballaran projectes per millorar la parròquia.

El cònsol menor, Julià Call, ha destacat les propostes aprovades en el Consell d'infants anterior relacionades amb l'accessibilitat i l'ajuda a la gent necessitada. Propostes que es traslladaran al comú que surti escollit a les eleccions.

Per la seva banda, els representants de l'escola andorrana d'aquest mandat han afirmat que tenen algunes idees relacionades amb la millora dels parcs, però encara han de començar a treballar-hi, com ha explicat el representant Eric Martínez.

Els alumnes de l'escola francesa s'han mostrat preocupats per la higiene dels lavabos públics, com ha detallat el representant Marc Escabias.

Informa: Ester Pons
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.