Miquel Alís demana anul·lar l'acord d'inversions amb SAETDE si es fa una nova concessió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Si es fa un nou concurs per a la concessió de la zona esquiable de Pas de la Casa-Grau Roig s'hauria d'anul·lar l'acord d'inversions que el comú va tancar amb SAETDE i FUNISA el 2018. Així ho creu Miquel Alís, que aquest dimecres ha vist com el tribunal de batlles ha admès a tràmit la seva demanda contra aquest acord. Demanda que arriba a la justícia desprès que el comú d'Encamp fes silenci administratiu

L'acord d'inversions aprovat el setembre del 2018 preveu la cessió de terrenys comunals situats als terrenys de Concòrdia a SAETDE així com el vestíbul del Funicamp per a la seva explotació amb una inversió d'uns 6 milions d'euros.

Segons Alís aquest acord no es va fer seguint la normativa ja que la cessió es va fer a dit i sense concurrència. A més considera que l'acord no té límits de temps, ni s'estipula un lloguer ni qui paga les despeses de consum.

L'octubre del 2018 Alís i Roc Rossell van presentar un recurs administratiu al comú d'Encamp contra l'acord, que ara culmina amb la demanda judicial.

La demanda s'admet a tràmit després que el cònsol d'Encamp hagi anunciat que abans que acabi el mandat comunal vol tenir enllestit un concurs per treure de nou a concessió la zona esquiable de Pas de la Casa-Grau Roig. Un fet diu Alís que hauria de comportar l'anul·lació immediata dels acords previs entre SAETDE i el comú d'Encamp quant a l'explotació de la zona esquiable.

Segons el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, la nova concessió, que se situaria en 50 anys, és la fórmula que es veu més viable per garantir inversions a la zona, sent SAETDE la societat més ben situada per guanyar la nova concessió.

Informa: Anna Pifarré

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.