El mirador del Roc del Quer segueix sent un reclam turístic, tot i no ser gratuït

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot i la calor, gent del país i visitants aprofiten el cap de setmana per visitar alguns indrets emblemàtics. Un d'ells és el mirador del Roc del Quer, a Canillo.

 El Mirador del Roc del Quer és una de les atraccions turístiques més importants de la parròquia de Canillo. Es va inaugurar el 2016, i ja fa una mica més d'un mes que per arribar al final, a la plataforma amb les vistes panoràmiques, s'ha de pagar.

Una iniciativa que es va fer per desmassificar el turisme i aconseguir ingressos addicionals per al manteniment del mirador i que va generar opinions diverses. Els visitants expliquen que és una mesura que els ha sorprès. ''Ja havia vingut gratis, i ara m'ha sorprès una mica el preu. Em sembla una mica excessiu, però bé, si hi ha gent que embruta, paguem tots''.

Tot i el preu de l'entrada, continua sent un reclam i l'afluència de gent no ha disminuït, sobretot entre els turistes. ''Si fa no fa, l'afluència és la mateixa, fins i tot una mica més, pel tema de la covid'', afirmen alguns treballadors.

Molts usuaris venen amb el paquet d'entrades per veure també el pont tibetà de Canillo. El mirador del Roc del Quer tornarà a ser gratuït a final de novembre.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Àlex Vinyal 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.