El mirador de Tristaina i l'adequació dels Planells, prioritats a Ordino-Arcalís

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La crisi obliga a replantejar les prioritats en inversions a Ordino-Arcalís. Alguns dels projectes previstos s'ajornen i es marquen dos objectius immediats, el mirador de Tristaina i l'adequació dels Planells, on se situarà l'escola d'esquí.

Segons el Comú el canvi no significa la renúncia a les previsions recollides en el pla director, ja que obeeixen a l'impacte econòmic de la pandèmia en les finances.

Per tant, projectes com les obres de l'edifici de l'Hortell i l'ampliació de la Coma queden en suspens fins que la situació millori.

Sobre la utilització de l'hotel Casamanya es disposa de diverses propostes, tres de les quals són fermes. Tot i això, encara no s'ha pres cap decisió, ja que s'està estudiant la viabilitat de cadascuna. Destinar les instal·lacions a habitatges per al personal del centre de Grifols és una de les més sòlides.

Des de la minoria reclamen més protagonismes en aquest procés. A principi de mes es reunirà el consell del quart i es començarà a aclarir el futur de l'edifici.

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.