Mobilitat preveu l'arribada de 110.000 vehicles per la Puríssima

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A causa de la consecució de festius a Espanya per la Constitució i la Puríssima, s'espera fins diumenge de la setmana que ve l'entrada continuada de vehicles amb el pronòstic d'uns 110.000. S'espera que arribin per totes dues fronteres, però sobretot per la del riu Runer.

Així ho ha destacat el director del departament de Mobilitat, Jaume Bonell, en el marc d'una nova trobada de la Taula Nacional de Mobilitat on s'ha presentat la planificació per a tot l'hivern. Es tracta d'un episodi força excepcional que no es veia des del 2016, motiu pel qual s'han reforçat els dispositius, també per part de la policia.

El director Mobilitat ha explicat que es arreplegant diferents dispositius per tal de facilitar el trànsit. "A Sant Julià, des del dissabte dia 3 fins al dissabte dia 10, cada dia al matí hi haurà situat el doble carril de trànsit cap a Andorra. Altres dispositius de trànsit es situaran a l'entorn dels accessos als aparcaments del Tarter i sortides. També dispositius per facilitar el trànsit al seu pas pel poble de Canillo". També ha recomanat no fer servir al màxim possible agafar el cotxe privat per poder evitar les congestions

Per la seva banda, també s'han reforçat els dispostius de la policia i el director adjunt i coordinador del cos, Bruno Lasne, ha informat que hi haurà 150 policies de servei.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.