Mobilitat avisa de complicacions de sortida aquest pont de Sant Joan i l'entrada d'uns 14.000 vehicles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Joan és per a molts l'inici d'un pont o fins i tot de les vacances. Es calcula que fins diumenge podrien entrar al país entre 12.000 i 14.000 vehicles. Mobilitat recomana que per sortir d'Andorra, s'avanci el viatge abans de la sortida de les escoles o que s'esperi fins a les vuit de la tarda.

Mobilitat preveu xifres prepandèmia per al període que comprèn el que per a molts serà un pont de quatre dies i per d'altres l'inici de les vacances.

Les ganes de sortir de viatge s'espera que es tradueixin en cues a les vies de sortida, sobretot en sentit sud.  El director de Mobilitat, Jaume Bonell, pronostica "una sortida "força complicada a partir de les 17h coincidint amb la sortida de les escoles". Creu que serà "potent fins a les 20h" i per aquest motiu demana que "aquells que puguin , marxin abans de les 17h o després de les 20h".

Per a aquells que ens visiten, dijous serà el moment en què les complicacions es traslladaran a les entrades del país. Bonell preveu "entrades intenses a partir de les 11h dijous, divendres i dissabte, allargant-se ben bé fins a primera hora de la tarda".  Per diumenge, pels que tornen, el moment més complicat pot ser a partir de les 17h.

D'aquest dimecres i fins a Meritxell estarà activa la campanya 'Aquest estiu, aixeca el peu' amb missatges a les pantalles informatives de la xarxa viària per conscienciar els conductors dels perills a la carretera i fomentar la bona conducció.

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Joel Romero

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.