Moda i art s'uneixen en una nova marca de roba creada al país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Marta Marsà és una jove de 25 anys que en fa un ha tornat a Andorra per fer realitat un dels seus somnis: dissenyar la seva propia línia de roba esportiva. Però no una més. Ha volgut fer una col·lecció que parli de disseny, art i originalitat.

Guineus, llops, guepards o una àliga. La fauna salvatge envaeix la primera col.lecció de roba esportiva d´aquesta jove canillenca. Ens explica que la marca, White Fit, fa honor al blanc de les peces en origen que com un llenç s´omple del traç de l´artista.

Aquests dies exposa la seva primera col.leció per a home i dona a Soldeu que evidencia el seu segell, la combinació i treure el màxim partit a cadascuna de les peces.

La seva és una producció limitada que afavoreix l´exclusivitat. Després d´aquesta sortida ja pensa en la propera col.lecció que estarà inspirada en Àfrica on els protagonistes serán elefants, zebres, flamencs i la sabana.

Dissenyadora de moda i amb formació empresarial la Marta té molt clar que la marca havia de donar-se a conèixer al seu país.

De moment no es planteja que els seus dissenys es puguin trobar en botiga però si a la seva página web i en futurs esdeveniments.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro /Carla Sales

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.