El model del parc tecnològic es comença a definir mentre se n'estudia la ubicació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern estudia diversos emplaçaments per al parc tecnològic que vol crear aquesta legislatura. La idea és que s'hi ajuntin la recerca tecnològica i un teixit d'empreses que comparteixin projectes.

Una de les prioritats d'aquesta legislatura de la secretaria d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació és crear un parc tecnològic amb un ecosistema d'empreses que comparteixin un mateix espai. Encara no s'ha triat la ubicació però se'n comença a definir el model.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, destaca com ha de suposar "la combinació de recerca tecnològica i la creació d'un ecosistema que permeti que emprenedors i innovació del sector privat convisquin en un mateix lloc i, fins i tot, amb una regulació específica".

Un dels exemples d'inspiració és el Tecnoparc de Mont-real que el ministre Gallardo va visitar el mes d'octubre.

Arran d'aquell viatge s'han intensificat les relacions amb el Quebec. Precisament una delegació de l'oficina del Quebec a Espanya i Portugal ha participat avui a Actua en una reunió de treball per explorar vies de col·laboració en diverses matèries, especialment en innovació.

L'aliança és estratègica tenint en compte que Mont-real serà designada a partir del 2020 capital de la intel·ligència artificial

Informa: Gerard Gort
Imatge: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.