Molné aclareix la situació de la gestació subrogada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pel que fa a la proposició de llei qualificada de la persona i la família que els partits que donen suport al Govern van presentar dimarts, la consellera general Ester Molné ha volgut aclarir que en el règim de la gestació subrogada, que està prohibida a Andorra, no ha canviat res i que es manté tal com estableix la llei de reproducció assistida aprovada l'any passat.

Diu que l'únic que han fet és recopilar tota la normativa en matèria de filiació i incloure-la a la proposició de llei "en sintonia amb la jurisprudència del Tribunal Europeu dels Drets Humans". L'objectiu "era donar la possibilitat que es reconeguin les filiacions derivades d'un títol estranger de gestació subrogada perquè tothom té dret a la seva identitat".  "El que fem a la llei és mantenir aquesta possibilitat", ha conclòs.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Desirée Sala

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.