Les mones amb ous de xocolata segueixen sent un clàssic del dilluns de Pasqua

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mones una mica més grans, però menys encàrrecs. Després de dos anys de Covid-19, molts han marxat a celebrar el dilluns de Pasqua a fora, però els que s'han quedat ho han pogut gaudir de nou amb la família.

Hem visiat una pastisseria on han arribat a fer més de 300 quilograms de mones. I és que alguns fa dies que l'han encarregat. La responsable, Vania da Silva, explica que les vendes han estat un degoteig durant aquests dies.

La massini és una de les preferides. Una de nata, trufa i crema. Ara bé, també són freqüents altres gustos. I que sobretot dugui moltes plomes, pollets i ous. Que, com mana la tradició, els regalarà "el padrí i la padrina" per celebrar una de les festes més dolces de l'any.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.