Una monitora de Soldeu recapta tota sola 3.242 euros per al fons solidari de la Covid-19

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Superar la pandèmia, els confinaments i les restriccions està sent dur per a tothom. Històries solidàries com la de l'Adele, instructora d'esquí de Soldeu, són inspiradores i ajuden a veure més proper el final de la crisi sanitària.

L'Adele és del País de Gal·les i viu a Soldeu, amb el marit fan de monitors d'esquí i tenen un fill de 8 anys. Quan van tancar les pistes al març la seva vida, com la de tothom, va canviar radicalment.

"Després de donar positiu per la Covid-19 i veure la feina que tots els sanitaris estaven fent als hospitals o als stop-lab vaig sentir que havia d'ajudar d'alguna manera", explica. I es va proposar un repte: "una forma d'aconseguir diners per ajudar els sanitaris".

Diu que va començar pensant que la xifra que recaptaria seria d'uns 500 euros, però aquesta es va anar incrementant.

Va decidir participar en el repte global #21k i va completar 21 quilòmetres sense aturar-se. Com que no tenia jardí, ho feia al garatge de l'edifici. Va començar amb distàncies més curtes per involucrar tota la comunitat. Mentre va ser positiva corria al seu pis en un espai molt reduït.

Al final va completar el repte dels 21 quilòmetres i, el més important, va aconseguir recaptar 3.242 euros. La millor recompensa ha estat el sentiment de germanor viscut a Soldeu. "És només un poble petit, però durant el confinament la germanor entre els vilatans era espectacular", comenta.

Adele recorda que va perdre un "bon amic" del poble per coronavirus. Un motiu més per prendre la decisió de donar els diners al Govern, "per ajudar en la tasca dels sanitaris a l'hospital".

Són monitors d'esquí i encara no saben si podran treballar aquest hivern, però l'Adele ha ingressat els 3.242 euros recaptats al fons solidari del Govern. Una heroïna, dins i fora les pistes.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.