El Mon(t) Màgic de Grandvalira rep prop de 35.000 visitants durant l'estiu i iguala la facturació de l'any passat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Grandvalira i Ordino-Arcalís fan una valoració molt positiva de la temporada d'estiu, la primera conjunta de les dues estacions. El Mon(t) Magic Family Park de Canillo es consolida com un dels principals atractius per a les famílies amb prop de 35.000 habitants i la mateixa facturació que el 2019 malgrat obrir més tard. 

Malgrat la incertesa generada per la Covid-19, Grandvalira ha tancat l'estiu amb una xifra de visitants molt similar a la de l'estiu passat.

El Mon(t) Magic Family Park de Canillo, amb prop de 35.000 visitants, s'ha situat com un dels espais lúdics preferits del país i ha igualat la facturació de la temporada passada tot i obrir una setmana més tard.

Del 9 d'agost al 13 de setembre la instal·lació ha facturat un 40% més que el mateix període del 2019. El parc continuarà obert fins al 12 d'octubre, amb accés gratuït al telecabina per a tots els residents.

En el sector Encamp, les activitats més sol·licitades han estat les noves rutes en BTT i les sortides en 4x4 fins als orris de Cubil i el llac de Pessons.

Pel que fa a Ordino-Arcalís, que s'incorporava per primer any dins l'oferta de Grandvalira Resorts, ha registrat 34.500 passatgers al telecabina Tristaina, amb una afluència que ha anat a l'alça a mesura que avançava l'estiu.

Així doncs, amb un predomini de visitants provinents sobretot de Catalunya, el sud de França i Andorra, les dues estacions s'han consolidat com un pols d'atracció dels Pirineus a l'estiu.

El nou director general de Grandvalira, Juan Ramón Moreno, que precisament serà el convidat d'aquesta setmana al programa "La rèplica", celebra la feina feta abans d'obrir i assenyala que ha servit per guanyar credibilitat per a la temporada d'hivern.  

Informa: Laura Massegú
Imatge: Arxiu RTVA

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.