Montse Guallar substitueix Carme Elías en el repartiment de l’espectacle "Alba, el jardí de les delícies"

L'actriu Montse Guallar formarà part del repartiment d’'Alba, el jardí de les delícies', espectacle que produeix Atrium, l’Escena Nacional d’Andorra (ENA), el Teatre Nacional de Catalunya i Temporada Alta. 

L’obra va començar els assajos a finals de juny. Actuaran per primera vegada el 16 de novembre a Girona, del 3 al 23 de desembre seran al Teatre Nacional de Catalunya i, per últim, al gener o al febrer del 2019 a Andorra, en una data encara per determinar.

Montse Guallar completa un repartiment del que ja formaven part Lluís Marco i l’escaldenca Clàudia Riera. L’actriu Carme Elías, que estava previst que completés el trio protagonista, finalment no en podrà formar part a causa de problemes d’agenda.

La veterana actriu és una de les més populars i estimades a Catalunya, gràcies a les nombroses obres de teatre que ha interpretat i, especialment, a les seves aparicions televisives a sèries i programes de TV3.

Informa: Agència ANA

Foto: Escena Nacional d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.