Monuments i institucions s'il·luminen de blau en el Dia Mundial de la Infància

En el Dia Mundial de la Infància, s'han impulsat iniciatives com ara il·luminar de blau diversos monuments i institucions, com l'església de Sant Cristòfol d'Anyós i la de Sant Miquel de la Mosquera a Encamp.

Des del comú de la Massana defensen que s'ha d'escoltar els més petits, agafar les idees i plasmar-les a projectes i pressupostos futurs.

El conseller d'Educació i Esports del comú de la Massana, Kevin Poulet, ha destacat que "sempre dona valora a aquest dia". Un dia que "volem promoure des de tots els departaments del comú".

També ha remarcat la importància de "defensar els valors i els drets de la infància i que nosaltres els escoltem".

El Punt 400, que organitza tallers i conferències adreçades a joves entre 13 i 30 anys, també s'ha volgut sumar a la causa a través de les xarxes socials.

Un jove del Punt 400, Adrià Montenegro, ha explicat que "hem fet activitats tota la setmana i aquest dijous vam estar gravant unes quantes frases sobre drets dels infants per publicar-ho a l'instagram i donar visibilitat".

Informa: Ana Mata
Imatges: Fernando Montero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.