Mor un esquiador per causes naturals a Pal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un home de 56 anys i de nacionalitat francesa ha perdut la vida aquesta tarda mentre esquiava a Pal. Es descarta que hagi estat un accident i tot apunta que la mort ha estat per causes naturals.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 16 hores, quan l'home esquiava per la pista del Besurt II. Es tracta d´una pista blava, on es trobava en companyia d´altres esquiadors en una zona sense grans dificultats. Alguns testimonis apunten el fet que l´home s´ha desplomat, quan baixava, sense que la causa es pugui atribuir a un accident.

"És una zona que no té cap dificultat, molt plana. Tot indica que s'ha desplomat i no hi ha hagut res a fer", lamentava el director de Pal-Arinsal, Josep Marticella.

Altres esquiadors, testimonis dels fets han alertat els pisters i inicialment han estat els serveis mèdics de l´estació qui l´han atès al mateix lloc dels fets. Poc després s´hi han sumat especialistes del SUM. Els intents per reanimar-lo durant una hora no han donat resultat i posteriorment se l'ha evacuat amb helicòpter a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.