Mor un motorista de 31 anys en un accident entre Ordino i la Massana

Un jove resident de 31 anys ha perdut la vida aquest dissabte al matí en un accident de moto quan viatjava entre Ordino i la Massana. Els fets han passat cap a les 9 al punt quilomètric 7,4 i no hi ha hagut cap altre vehicle implicat.

En l´accident només s´ha vist implicada una moto, matrícula del Principat en la qual viatjava el jove. Segons les primeres informacions, aquest hauria perdut el control de la seva motocicleta, de tipus Naked i gran cilindrada, per causes que encara es desconeixen. 

Fins al lloc dels fets s´han traslladat dues patrulles de la policia, així com els cossos de salvament que ja en un primer moment han comprovat que les conseqüències de l´accident eren de molta gravetat. 

Els serveis mèdics han intentat reanimar l´home durant gairebé mitja hora al lloc de l´accident sense resultats positius i l'han traslladat fins a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell, on no s´ha pogut fer res per salvar-li la vida. L´accident ha obligat a tallar la via durant una estona i s´ha donat pas alternatiu als vehicles.

nforma: Joan Antoni Sarmiento / Judit Pedrós
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.