Mortés assegura que a Ordino no hi ha problemes d'oferta d'habitatges de lloguer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major d'Ordino assegura que la parròquia disposa de suficient oferta d'habitatges de lloguer, tot i reconèixer que caldria col·laborar amb el Govern perquè siguin accessibles a les economies més modestes.

Ordino disposa de suficient oferta d'habitatges de lloguer. Així ho ha afirmat aquest dimecres Josep Àngel Mortés durant la sessió ordinària de comú.

És l'argumentació que ha utilitzat el cònsol ordinenc per justificar la decisió de no rebaixar el percentatge de cessió obligatòria en sòl consolidat al 0%, com permet la llei de mesures urgents per construir habitatges i ampliar l'oferta de lloguer.

Ha recordat que recentment han entrat al mercat 60 pisos nous i a curt termini s'ampliarà el parc immobiliari amb altres edificacions.

Una altra qüestió és, segons Mortés, si són assequibles per a les rendes més modestes. En aquest sentit ha afirmat que és funció del Govern buscar solucions a través d'iniciatives per impulsar els habitatges socials, reconeixent que els comuns també hi han de col·laborar.

Durant la sessió el conseller de X'Ordino Enric Dolsa ha denunciat que ja no li faciliten les gravacions de les sessions de comú i ha acusat Mortés d'ocultar informació. El cònsol li ha recordat que els enregistraments són una eina de treball interna i que no es poden penjar a les xarxes com feia Dolsa.

També s'ha fet el tradicional arrendament dels cortons de la parròquia, que ha quedat desert i s’ha aprovat la modificació del calendari fiscal per ajornar el termini habitual en el pagament de l’impost sobre la radicació d’activitats comercials, empresarials i professionals i la taxa de serveis públics, que s’allargarà fins al 15 de novembre. 

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.