Mortés justifica el nou aparcament a la Cortinada i aclareix que no es fa en una zona d'esbarjo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major d'Ordino justifica l'aparcament que s'ha començat a construir al costat de la urbanització de les Massanelles per la necessitat de la Cortinada de disposar de més places. Respon així les crítiques d'alguns veïns als quals recorda que la parcel·la estava llogada per un privat.

Després que alguns veïns s'hagin queixat de la construcció del nou aparcament a la urbanització de les Massanelles perquè comporta perdre una zona d'esbarjo i per passejar-hi els animals de companyia, el comú ha replicat que no és així. El cònsol, Josep Àngel Mortés, assegura que "és un terreny que el Govern tenia llogat a un agricultor de la parròquia que el feia servir pel bestiar, una altra cosa és que algunes persones hagin cregut que era un espai d'esbarjo".

També justifica l'aparcament, que tindrà 90 places, per la necessitat de la Cortinada, on és complicat trobar lloc per estacionar els vehicles. Remarca que "la zona ha crescut molt els darrers anys i l'aparcament és una reinvidicació dels veïns". Celebra haver trobat una solució en què, a més, "la inversió la fa un privat".

El nou aparcament, a tocar de la CG-3, tindrà dos accessos i estarà enllestit el juny de l'any que ve. És fruit d'un conveni entre el comú, el Govern i Andbank, pel qual l'entitat bancària assumeix el cost de l'obra.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.