La mostra gastronòmica d'Ordino fa un pas més per convertir-se en un referent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Japó serà el país convidat a la 28a edició de la mostra gastronòmica d'Ordino que tindrà lloc el diumenge 11 de novembre. Com a novetats, destaquen una jornada per a professionals i conferències i tast de productes per a tots els públics.

La mostra gastronòmica d'Ordino amplia el seu horitzó i tindrà algunes novetats, com ara una jornada per a professionals el divendres dia 8, amb conferències i degustació de productes exclusius.

Entre els conferenciants, el xef espanyol Diego Gallegos, amb una estrella Michelin.

Dissabte dia 9 es durà a terme una jornada per a tots els públics, amb ponències sobre temes diversos i tast de productes d'una qualitat contrastada, segons remarca Andrés Riestra, d'Alma Gastrònoma.

L'ampliació de dies persegueix que la mostra es converteixi en un referent del calendari gastronòmic. El conseller de Turisme del Comú, Jordi Serracanta, indica que l'objectiu és afegir "algun acomplement més perquè la gent quan pensi en gastornomia al novembre, pensi en Ordino".

Diumenge dia 10 serà el gran dia de la mostra; en aquesta edició, amb la cuina japonesa com a convidada. Vint restaurants presentaran les seves creacions, entre els quals destaquen les propostes del xef Hideki Matsuhisa, amb una estrella Michelin.Des d'avui ja es poden adquirir els tiquets, a un preu de 32 euros.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Kevin Ribeiro / Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.