El moviment polític Concòrdia ja és un partit constituït

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El moviment polític Concòrdia ja és un partit constituït i tan sols ha de ser registrat pel ministeri d'Interior. Així ho han explicat dos dels seus membres a Els matins de la Nacional. La cohesió social, la regulació de l'urbanisme, la promoció del talent nacional i la gestió del territori són els aspectes que creuen que s'han de treballar. Els estatuts assenyalen que el partit funcionarà amb comissions i estarà liderat per dues presidències.

Cerni Escalé, membre de Concòrdia ha explicat quin funcionament han estipulat en els estatuts: "Concòrdia no tindrà un president, que tradicionalment és al persona que té el càrrec més elevat, sinó que tindrà una copresidència. I al menys una d'aquestes copresidències no pot tenir un càrrec institucional. Per tant, és dona molta força al debat intern".

D'altra banda, Martí Alay, un altre dels membres de Concòrdia, afirma que no es defineixen com un partit ni de detretes ni d'esquerres: "A nosaltres ens agradaria estar al mig".

Informa: Òscar Royo-Redacció
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.