El Museu Carmen Thyssen celebra la segona edició de la jornada "Pay what you wish" en favor d'Unicef

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Museu Carmen Thyssen i el Comitè d'Andorra de la Unicef han celebrat la jornada Pay What You Wish, en la qual els visitants han pogut fer donatius complementant el preu de l'entrada.

Aquesta ha estat la segona edició d'una acció que s'emmarca en el conveni de col·laboració que van signar les dues entitats el 2018 i que ha comptat també amb la participació de diversos tallers artístics per a infants, en els quals han pogut fer una llibreta personalitzada i donar un segon ús a les lones publicitàries del museu.

Els visitants a més de poder gaudir de l'exposició "Influencers en l'art", han aportat el seu granet de sorra per a una bona causa, els diners recaptats aniran destinats a millorar l'accés a una educació inclusiva a infants amb discapacitat.

La directora d'Unicef Andorra, Marta Alberch, ha afrimat que estan molt satisfets i que "ens feia molta il·lusió poder fer alguna cosa amb gent". Ha assenyalat que ja estan pensant en les pròximes accions. "Aviat en volem fer una altra al museu, però també pensem en d'altres". Ha reconegut, però, que "aquest any no ho podrem preveure amb tanta antel·lació" a causa del coronavius.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.