El Museu Carmen Thyssen crearà un videojoc interactiu per al mòbil

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Museu Carmen Thyssen ha signat un conveni amb l'empresa CISA per crear un videojoc interactiu. L'objectiu és que la gent prengui més interès pels museus.

El videojoc serà interactiu per al telèfon mòbil, gratuït i per a tots els públics. Guiarà un personatge per diverses obres d'art, entre elles totes les de les exposicions dels museus de la baronessa.

El videojoc encara no té nom i tampoc data exacta de llançament, però des del museu preveuen que estarà disponible a final de l'any 2020 quan s'inauguri la propera exposició. Encara que tampoc descarten que finalment el llançament sigui una mica més tard i es presenti el Nadal de 2020.

La iniciativa serà possible gràcies al conveni que han signat el mateix museu i l'empresa Cisa. L'objectiu principal és que la gent s'interessi més per l'art i pels museus.

Informa/Imatges: Sergi Expósito

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.