El Museu de la Moto reobre les portes en una nova ubicació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Reobertura a mig gas del nou Museu de la Moto de Canillo, que està situat al costat de l'edifici del telecabina per tenir més capacitat per acollir visitants. De moment, hi ha més d'un centenar de motos exposades i l'objectiu és incrementar el nombre amb més exemplars icònics.

El Museu de la Moto es reinventa amb unes noves instal·lacions, que volen retre tribut al món de les dues rodes. Un nou espai amb més d'un centenar de motos que conviden a fer un viatge en el temps.

N'hi ha de centenàries, de la Segona Guerra Mundial, de col·leccionisme i, fins i tot, n'hi ha que anaven a vapor. L'objectiu: proporcionar una experiència nova als amants i no tan amants de les motos. 

Tot i que en aquesta reobertura, l'afluència de gent no ha sigut especialment bona, les noves instal·lacions estan situades al costat de l'edifici del telecabina per cridar l'atenció del turista i centralitzar part dels atractius de la parròquia.

En aquest sentit, el coordinador de Turisme i Cultura de Canillo, Francesc Oriol, ha apuntat que es tracta d'un "canvi d'estratègia", ja que aquest nou emplaçament permet tenir les motos "millor exposades" i on "l'afluència de públic és més evident". 

Des del comú asseguren que han apostat per obrir aquest cap de setmana per donar-se a conèixer, però que no faran la reobertura oficial fins al setembre, quan l'espai Galobardes estigui enllestit.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.