Naturland s'avança i estrena temporada d'esquí

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb les nevades dels darrers dies, Naturland ha decidit avançar una setmana l'obertura de la temporada d'esquí de fons a la Rabassa. Aquest dissabte al matí els primers esquiadors ja l'han estrenat gaudint de 10 km esquiables.

Sol a primera hora del matí i neu acabada de caure, les millors condicions per començar la temporada d'esquí.  Entre les persones que l'han estrenada, hi ha qui no s'ho va pensar quan va rebre el missatge anunciat: l'avançament de l'obertura. Altres destaquen que "és una activitat familiar pefecta" i que "hi ha bastantneu".  Alguns expliquen que han decidit començar per fer raquetes i d'altres ja es preparen per a la primera cursa d'esquí de fons.

Naturland ha obert el 65% de les seves instal·lacions gràcies a les nevades dels darrers dies que han deixat 22 cm de gruix. El director de Naturland, Xabier Ajona, assegura que aquesta ha estat "una molt bona nevada per a principi de temporada". Recorda que el negoci principal del parc és l'estiu, però aquesta és una part que no podem descuidar i esperem seguir reforçant aquest hivern".

Esquí de fons i raquetes han estat les activitats principals del matí. Tot i que la pandèmia torna a amenaçar algunes activitats, en general s'espera poder esquiar tota la temporada.

La resta d'estacions, Vallnord-Pal Arinsal, Grandvalira i Ordino-Arcalís obriran, si tot va bé, el 3 de desembre, amb la vista posada en el pont de la Puríssima. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.