Naturland ofereix uns tallers de conscienciació durant la diada de Meritxell

Naturland desenvoluparà uns tallers infantils basats en el medi ambient i donarà 200 entrades gratuïtes amb inscripció prèvia

El parc organitzarà a la cota 1.600 uns tallers amb temàtica mediambiental per a conscienciar als infants i joves sobre la importància de la cura del medi. Els tallers es desenvoluparan entre les 10 i les 12h, i un cop s’hagin realitzat, els participants podran accedir de manera gratuïta a la resta d’activitats tant de la cota 1.600 com de la cota 2.000 incloses en l’entrada.

Pel que fa als tallers, un d’ells consistirà en la creació de menjadores per a ocells; un altre estarà centrat en la separació de la brossa, i també es treballarà els diferents hàbitats dels animals. La durada de cada taller és d'aproximadament 30 minuts, i seran impartits per l’ADEAC, una associació sense ànim de lucre responsable de diversos programes internacionals.

Caldrà fer reserva de plaça enviant un missatge privat al compte d’Instagram @naturland_andorra des d’on es confirmarà la inscripció,  i es confirmarà la disponibilitat de plaça, segons l’ordre d’arribada de les sol·licituds.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.