Naturlàndia fa un bon balanç de l'inici de la temporada i vol ampliar l'oferta la resta de l'hivern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'esquí de fons i les activitats han estat operatives a Naturlàndia aquest desembre amb visitants sobretot del país. Els responsables no han facilitat dades de freqüentació, però sí s'han mostrat satisfets de com han anat les coses, sobretot de l'interès que està generant l'esquí de fons. L'objectiu és mantenir la mateixa activitat i ampliar l'oferta a la resta de l'hivern.

Naturlàndia fa un balanç positiu de l'obertura des del 8 de desembre. La majoria de clients ha estat del país tot i que també hi ha hagut força afluència d'esquiadors francesos i fins i tot alguns de catalans i espanyols.

Les activitats s'han concentrat a la cota 2.000 per optimitzar recursos i oferir una experiència més unificada als usuaris que a banda de l'esquí de fons han pogut gaudir d'activitats adreçades a un públic familiar com el tobotronc, el parc d'animals i atraccions com els minitubbys.

A més totes les festes de Nadal les pistes han estat operatives al 100% gràcies a les nevades i les baixes temperatures que han permès fer neu artificial.

De fet, l'ecoparc vol potenciar la pràctica de l'esquí nòrdic i ha ofert un paquet d'iniciació a un preu molt econòmic per fidelitzar clients i és previst que aquesta promoció es mantingui la resta de la temporada.

Les instal·lacions seguiran obertes a partir d'ara en les mateixes condicions tenint en compte que el client principal serà el nacional. A més és previst ampliar l'oferta amb un nou circuit d'esquí de muntanya, sortides de motos de neu i sopars temàtics.

Informa: Ester Pons
Imatge: Arxiu RTVA
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.