Naturlàndia tanca l'hivern amb 36.000 visitants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Naturlàndia tanca la temporada d'hivern amb 36.238 visitants. Unes dades que es consideren positives també per la bona qualitat de la neu. La part negativa han estat les temperatures extremes que han penalitzat activitats com ara el tobotronc. Pel que fa als períodes de vacances la majoria han superat les xifres de l'any anterior menys Carnestoltes i Setmana Santa.

Entre l'1 de desembre del 2017 i el 2 d'abril del 2018 Naturlàndia ha rebut 36.238 visitants, xifra que suposa una mitjana de 370 usuaris diaris. Des del parc fan un balanç positiu de la temporada d'hivern en termes generals per les bones condicions de neu, que han permès tenir totes les activitats hivernals disponibles al llarg de la temporada.

Tot i això, apunten que el mal temps, amb temperatures extremes, neu i fort vent, han penalitzat algunes activitats, sobretot l'operativa del Tobotronc. Així, si bé per la Puríssima es van superar en un 17% les xifres de l'any anterior, per Nadal es van igualar i l'afluència va ser inferior per Carnestoltes i Setmana Santa.

Des de Naturlàndia destaquen que el 31 de desembre es van assolir 1.100 usuaris. Per les vacances de carnaval es va punxar a causa del fred i per Setmana Santa, el 10% menys de visitants s'atribueix a les bones condicions de neu de les estacions d'esquí que han restat turistes a Naturlàndia.

Actualment, el parc es troba en parada tècnica fins al 27 d'abril. La reobertura és prevista pel dia 28, amb la posada en marxa de totes les activitats en totes dues cotes. Caldrà esperar el desgel per acabar de confirmar les activitats disponibles a la cota 2.000.

Informa: Agència ANA
Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.