Naturlàndia tancarà l'estiu amb més de 100.000 visitants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Estiu amb un balanç molt positiu per Naturlàndia. L´ecoparc de Sant Julià de Lòria tanca el mes d´agost amb unes xifres molt superiors a les de l´any passat, i amb la previsió d´arribar als 100.000 visitants durant tota la temporada d´estiu. El públic, majoritàriament turista de proximitat.

Naturlàndia ja va avisar que aquest estiu les xifres eren molt positives: des del parc d´aventures diuen que els visitants han estat un 40% superiors als de l´any passat, sobretot en el mes que avui acaba, però també al juliol. Un dels problemes que oferia el parc en temporades anteriors és l´acumulació de gent en algunes activitats concretes, com el Tobotronc, mentre que les altres estaven buides. Des de l´ecoparc creuen que aquest estiu s´ha millorat aquest fet i ara el públic està més repartit. Pel que fa al públic del recinte, la majoria continua sent vingut de fora. Això sí, són turistes de proximitat que han conegut el parc pel boca-orella i que el consideren una opció interessant per fer en família. La temporada d´estiu a Naturlàndia acaba d´aquí dues setmanes, el 15 de setembre. Serà moment llavors de fer el recompte final de visitants i començar a preparar la temporada d´hivenr, que enguany tindrà com a principal novetat la innivació artificial. Informa: Judit Pedrós Imatges: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.