La necessitat d'apostar per la creació artística, a la Universitat d'Estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Universitat d'Estiu d'Andorra enceta demà la 31a edició, dedicada a les arts el segle XXI, per tal d'examinar-ne els camins i els reptes. Entre els llenguatges que s'hi tractaran hi ha la dansa, la música, el cinema, etc., però també es parlarà de l'art protesta i les polítiques culturals amb una convicció ben ferma: que en la 'inutilitat' de l'art hi ha la mesura del progrés intel·lectual.
Fins al 4 de setembre la Universitat d'Estiu d'Andorra portarà ponents d'alt nivell per tal de reivindicar la necessitat d'apostar per la creació artística. Serà a través d'una revisió acadèmica i antropològica, però també des del vessant més irracional dels sentiments que desperta la contemplació de diverses obres artístiques.ANDRÉE GRAU, ANTROPÒLOGA DE LA DANSAROSA PERA, MODERADORA El teatre, les polítiques socioculturals, l'art jove, la literatura i el cinema, la dansa i la música, la creació artística i l'educació són alguns dels temes de les ponències previstes. Les conferències tindran traducció simultània al català, el castellà i el francès i l'assistència serà gratuïta. Fins dijous, doncs, el centre de congressos es transformarà en un centre de pensament a l'entorn del fenomen artístic.Informa: Rubén Carcellé Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.