Un nen de 7 anys dona els seus cabells per a infants malalts de càncer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Molts esperaven a sortir del confinament per anar a la perruqueria. Coneixem el cas d'un nen de set anys, el Kenneth, que feia temps que es volia tallar els cabells, però no només per anar més còmode, sinó també per una bona causa, ajudar nens malalts de càncer.

Feia anys que només anava a la perruqueria per tallar-se les puntes, però aquesta vegada al Keneth li ha tocat tenir paciència perquè sortirà de la perruqueria amb un tall curt i un pentinat que res té a veure amb els cabells llargs que portava fins ara.

Tant de temps amb els cabells llargs havia de tenir un final amb un sentit: "per als nens malalts que no tenen cabell", diu.

Són molts anys amb la cabellera, per això quan li passen la tisora a la trena no pot evitar fer un gest que evidencia que ja no hi ha volta enrere. Ara la trena que li han tallat a The Hair Spa s'enviarà a Mechones Solidarios, projecte amb el qual col·laboren, amb una donació que farà el Kenneth i una del centre per tractar els cabells i fer les perruques.

Les donacions que fan els menors de 12 anys van destinades a perruques per a infantils. La llargada mínima de la trena ha de ser de 20 centímetres, però ell la superarà amb escreix, arribant als trenta.

Mentrestant el Kenneth veu com els seus cabells continuen caient a cops de tisora fins que arriba la recompensa del sacrifici.

Diploma en mà i orgullós de la seva donació, ens assegura que quan li tornin a créixer els cabells no dubtarà a tornar-se'ls a tallar.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.