Els nens d'Andorra la Vella demanen carril bici segregat, activitats lúdiques i una biblioteca a Santa Coloma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El joc és una de les reivindicacions dels nens d'Andorra la Vella com s'ha deixat palès aquest dimarts en el Consell d'infants que s'ha fet a la sala de plens del comú.

Des del Janer es proposa una zona de 'laser tag' en un espai tancat."És un joc que no està a molts llocs i amb els làsers hem pensat que seria divertit", diu l'alumna Ares Ballesté.

Des de l'escola francesa, en canvi, proposen una jornada de jocs tradicionals que d'alguna manera es faran realitat a la festa de cloenda dels consells d'infants del 14 de juny.Una proposta que, segons Oriol Ricart, "podria tenir èxit".

El comú ha pres nota de diferents propostes i com fer-les possibles. A Santa Coloma es demana una biblioteca. Noa Godoy defensa que així els nens d'aquesta població no s'hauran de desplaçar lluny "per poder fer deures, fer servir els ordinadors i imprimir".

Des del col·legi Sant Ermengol volen carril bici segregat i un dels llocs que veuen clar on es pot fer és a la Margineda, "on la carretera és ampla", argumenta Bernat Gil, del Col·legi Sant Ermengol.

L'escola andorrana vol convertir en plaça l'espai que ha quedat al carrer de la Plana a Santa Coloma, ha dit Jean Ruiz.

Que sigui un espai lliure de fum i amb expenedors de bosses reciclables per a excrements ha estat una qüestió que el comú en prendrà molta nota.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.