La neu i les retencions marquen el dia de Sant Esteve

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La neu ha compartit protagonisme amb les retencions, que han provocat diversos accidents. Segons els bombers, s'han fet fins a cinc sortides relacionats amb incidents a causa de la neu. El més destacat ha tingut lloc a Racons, on hi ha hagut aturades importants. A més tot el dia han estat necessaris equipaments especials en diversos punts de la xarxa viària.

El país s´ha llevat cobert de neu i això ha provocat alguns problemes a les carreteres. A banda d´almenys cinc accidents, hi ha hagut retencions a causa dels controls per saber si els vehicles portaven equipaments especials, a la Massana i Encamp. I és que durant bona part del dia la neu ha obligat a circular amb equipaments especials a partir d´Escaldes-Engordany. Uns equipaments que encara són necessaris a hores d'ara des de la Massana, la sortida d'Encamp i també per accedir a França.
 
Pel que fa a la muntanya, el risc d´allaus és de 4 sobre 5 per sobre dels 2.100 metres. Per sota, el nivell és de 3 i des de protecció civil es recomana evitar el fora pista i l´esquí de muntanya.
 
Precisament aquesta tarda s'han tallat per tirs d'allaus la CG2 a Soldeu en ambdós sentits i la CG5 a la sortida d'Arinsal, a la zona de Prat Subirat.
 
Les precipitacions, però, no sols han dut preocupacions. Aquest matí a Encamp alguns no han deixat escapar l´oportunitat per gaudir d´aquesta estampa tan nadalenca amb la família.
 
Informa: Andrés González-Nandín    Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.