La nevada millora els gruixos a tots els sectors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Malgrat la problemàtica viària les estacions esperaven aquesta nevada que ha permès millorar els gruixos.

On més ha nevat ha estat a Grandvalira, que de mitjana ha acumulat uns 70 centímetres, seguit de Pal-Arinsal, amb 60. A Arcalís han estat 40.

Es preveu que els gruixos vagin augmentant els dies vinents. Els màxims a Grandvalira es mouen ara en 120 centímetres mentre que a Ordino-Arcalís oscil·len entre els 110 i els 140.

Precisament a Arcalís s'ha hagut de tancar la carretera d'accés per tirs preventius d'allau. També s'han fet en altres zones perquè el risc és actualment de 4 sobre 5. Interior ha avançat que es mantindrà la vigilància a Arcalís, Soldeu i el Pas de la Casa. El temporal també ha provocat algunes restriccions i tancaments als camps de neu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nivell de felicitat...???? o ??? _ Nivel de felicidad...???? o ??? _ Happiness level...???? or ??? _ Niveau de bonheur...???? ou ?? ? ____ Sector Grau Roig ____ #Grandvalira #Snowfall #Snowvolution #Andorra #GloryDay

Una publicación compartida de Grandvalira Andorra (@grandvalira) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bon dia des de la Massana ?????? ??8:10 - Buenos días desde la Massana ??????

Una publicación compartida de Vallnord Pal Arinsal (@vallnordpalarinsal) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

Una publicación compartida de Ordino Arcalís (@ordinoarcalis) el

 

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Grandvalira / Vallnord Pal-Arinsal / Ordino-Arcalís

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.