El Niu presenta una nova start-up destinada a gestionar grans volums de dades

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tenir informació és fonamental, però més que el volum l'important és la qualitat. D'això se n'ocupa TrionData, una nova start-up sorgida del viver d'empreses d'Andorra Telecom.

Des del Niu, la iniciativa d'Andorra Telecom que dona suport a noves start-up, sorgeix TrionData, que té com a objectiu exercir de filtre i distribuïdor de grans volums de dades. El perfil de les entitats financeres és el més indicat per a aquest tipus d'eina innovadora.

Pedro Andre Miranda, el director de TeamStone Andorra, l'empresa que desenvolupa el producte, explica que "l'objectiu de l'eina és ajudar els clients a gestionar tot el gran gruix d'informació, certificar-la, donar-li veracitat i traçabilitat".

Des del Niu s'està treballant en cinc projectes que es troben en diferents estadis de realització. Els seus responsables coincideixen que tot i tractar productes diferents tots tenen en comú la tecnologia i la innovació.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.