El Niu rep una vintena de projectes per participar en el Millonario Master Minds

El Niu, el viver d'empreses d'Andorra Telecom, ha tancat el període per què 'start-ups' del país puguin presentar els seus projectes per participar en la cimera internacional d'educació financera, Millonario Master Minds, que se celebrarà els propers 17 i 18 de juliol a l'hotel Hilton de Barcelona.

Segons informen des d'Andorra Telecom, en total s'han presentat una vintena de projectes i els seleccionats es presentaran el proper mes de juny. Cal recordar que durant la presentació de la iniciativa, van comentar que només hi podrien participar dos o tres projectes.

Els responsables del Niu d'Andorra Telecom, Miquel Gouarré i Marta Ambor, han valorat molt positivament aquesta xifra, que posa de manifest la rellevància i l'oportunitat que pels emprenedors representa aquesta cimera de negoci. A partir d'ara, un comitè format per professionals independents de l'àmbit de l'emprenedoria, de la incubadora i de l'operadora, iniciarà el procés d'avaluació i selecció dels projectes presentats, el qual es divideix en tres fases. Una primera d'anàlisi, que realitzaran integrants de l'equip del Niu d'Andorra Telecom i de l'operadora; una segona d'avaluació financera, i un darrer filtre de selecció en què hi participaran l'equip del Niu i de la mateixa organització del Millonario Master Minds.

Gouarré ha recordat que "tenir accés a participar en aquesta cimera és una gran oportunitat per les 'start-ups' donat que podran explicar els seus projectes de negoci o idees davant un panell d'inversors, i experts de prestigi internacional". A més, ha explicat que tots els projectes presentats quedaran vinculats al Niu, i els que finalment no siguin seleccionats per participar en la cimera de negoci Millonario Master Minds, podran preparar-se en la incubadora per participar en altres esdeveniments de recerca de finançament, així com comptar amb l'equip de mentors i d'acompanyament que proporciona el Niu.

Informa-fotografia: Agència ANA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.