El nombre d'assalariats a l'octubre va baixar un 1,4% fins als 37.100

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La xifra d'assalariats a l'octubre era de 37.100, un 1,4% menys que al mateix mes del 2019. També a l'octubre hi havia 2.270 empleats afectats per les suspensions temporals dels contractes de treball.

Estadística ha publicat que la xifra d'assalariats era de 37.100 persones a l'octubre, xifra que representa una davallada de més d'un 1% respecte dotze mesos abans.

L'hoteleria i els transports i les comunicacions van ser els sectors on es va registrar més destrucció de l'ocupació.

També s'ha de ressaltar que la massa salarial, és a dir, els diners destinats a sous, era de 77 milions, una dada que és més d'un 2% menor al mateix mes del 2019.

Durant l'octubre passat uns 2.270 assalariats es van veure afectats per les suspensions temporals del contracte de treball arran de la crisi sanitària. Per tant, van haver de veure complementat el salari percebut per l'empresa amb l'aportació econòmica per part del Govern.

La xifra d'afectats per les suspensions temporals va ser lleugerament inferior a la de setembre.

Informa: Pere Moliné
Locució: Judith Sáez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.