Només dos candidats a cap de Govern són presents a les xarxes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ja fa uns anys que la política també és present al món virtual i, especialment en època electoral, les xarxes socials s´usen com a espai de debat i propaganda. A Andorra, però, la cosa no va tan ràpid. Si ens fixem en les properes eleccions generals, tan sols els candidats Pere López i Víctor Naudi són presents a les xarxes, mentre que Antoni Martí i Josep Pintat, per ara, no hi fan campanya. Tot i així, si parlem dels seus respectius partits, tots fa temps que han entès que la xarxa és un terreny de batalla política més.
Les xarxes socials són, per ara, un territori en el qual només tenen presència els candidats progressistes. Ni Antoni Martí ni Josep Pintat tenen comptes a Facebook i Twitter.El candidat del PS, Pere López, és el més veterà a la xarxa social per excel·lència: va arribar a Facebook el 2008. Víctor Naudi, el candidat de Socialdemocràcia i Progrés, hi és des de fa 4 anys, si bé l´activitat s´ha incrementat darrerament.Els dos candidats progressistes també són a Twitter, tot i que hi tenen molt poca activitat: tan sols han fet una piulada. Ara bé, López guanya àmpliament en nombre de seguidors: 264 enfront els 49 de Naudi. Val a dir que el candidat del PS fa quatre anys que és en aquesta xarxa socialSi parlem de partits, la cosa canvia radicalment. Les formacions que concorren a les eleccions hi són presents des de fa anys. Els Verds són el perfil que té més seguidors: 1.402. Els segueixen DA, amb 1.301. El PS en té 1.023, SDP 441 i finalment Liberals d´Andorra són seguits per 391 usuaris. De ben segur que les piulades de tots ells aniran en augment les properes setmanes.Informa: Andrés González-Nandín
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.