La notícia sobre l'Andorra Shopping, la més consultada a Andorra Difusió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una de les notícies sobre l'Andorra Shopping Festival que va començar el passat cap de setmana ha estat la més vista els darrers dies a www.andorradifusio.ad. La segueix la informació relativa a la posada en funcionament de la nova rotonda nord d'Escaldes-Engordany després de tres anys i la celebració dels 100 anys del resident anglès Edward Allcard.
L'èxit de l'Andorra Shopping Festival arriba també a la xarxa i és la notícia més llegida. L'eix comercial presentava una gran afluència de visitants ja des de mitja tarda durant el cap de setmana passat. Els qui passejaven per les avingudes Meritxell i Carlemany trobaven diverses activitats de dinamització: des d'art al carrer fins a actuacions musicals en directe.Sense canviar de parròquia, finalment ja s'ha pogut circular per la nova rotonda de la sortida nord d´Escaldes-Engordany. Poques hores abans de la inauguració, els operaris s´afanyaven a enllestir els últims detalls, com ara pintar el paviment, col·locar l'enllumenat i el clavegueram. Finalment, la vida d'Edward Allcard, un resident anglès de la Massana, ha estat el tercer ítem més vist. Allcard ha complert 100 anys i ho fa havent viscut una vida que pot ser digna d´un guió cinematogràfic. El secret per aconseguir ser centenari és, segons ell, cuidar-se fins als 98. El camí cap als 100, aleshores, és més fàcil.Informa: Rubén Carcellé
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.