Un nou pipicà al Parc de la Mola provoca la queixa d'alguns veïns

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els veïns del carrer Josep Viladomat i el camí de la Salita d'Escaldes-Engordany es queixen de la instal·lació d'un pipicà al Parc de la Mola.

En un comunicat indiquen que el comú ha actuat sense transparència i acusen la cònsol major, Rosa Gili, de no voler mantenir una reunió urgent amb les persones afectades. A més, destaquen que el fet de viure a poca distància d'un espai on s'acumulen orins i defecacions de gossos pot provocar la transmissió de malalties greus.

Per la seva part, el comú ha defensat que si la zona es manté neta no hi ha cap risc per a la salut. La consellera de Medi Ambient, Cèlia Vendrell, explica que és un lloc on habitualment es porten els gossos a passejar. "Nosaltres el volem reordenar i endreçar per mantenir-lo sempre net i en bones condicions higièniques i sanitàries per tothom", matisa.

Els afectats expliquen que ja han traslladat les queixes pertinents als ministeris de Salut i Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, que han expressat el compromís de seguir els esdevenimets amb molta atenció. Finalment, afegeixen que la decisió de l'emplaçament del pipicà és competència exclusiva del comú.

Informa: Redacció
Imatge: Marta Pons

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.