Nous abeuradors per a gossos a la Massana i la gossera fets per interns de la Comella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els abeuradors per a gossos que han creat cinc interns de la Comella ja s'han distribuït per diferents zones de la Massana i la gossera. És el resultat d'un projecte solidari impulsat per Bomosa.

Ja es pot veure el resultat del treball dels cinc interns del centre penitenciari de la Comella que, en dos mesos i mig, han confeccionat de forma artesanal vuit abeuradors de fusta per a gossos. Una activitat que ha impulsat Bomosa amb la col·laboració de la presó i el comú de la Massana. Segons la directora de Bomosa, Carmen Rivera, representen dos dels valors de l'ens, "la protecció i el benestar dels animals" i les "accions socials". "Estem molt preocupats per les persones que tenen risc d’exclusió laboral i social", insisteix Rivera.

En total s'han elaborat vuit abeuradors. Quatre es troben en diferents zones de la Massana (el Parc Natural del Comapedrosa, la plaça de les Fontetes i dos a l'estació de Pal). La gossera i el supermercat Veritas són altres espais escollits per la seva col·locació, com ha explicat el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de la Massana, Sergi Gueimonde.

Eva Morales ha estat la monitora artística que ha dirigit la feina dels interns, que, de forma voluntària, participen en els  tallers. Els col·laboradors del projecte animen altres comuns a participar en projectes similars.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Àlex Soldevila

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.