Nous horaris i activitats als museus del Govern a partir del 24 de febrer

Els museus sota la gestió del Govern continuen adaptant-se a la situació sanitària de la Covid-19 amb nous horaris a partir del 24 de febrer, així com noves activitats per atreure públic nacional.

La Farga Rossell, el Museu de l'Automòbil i la Casa Rull establiran reserves a la carta i les visites es faran només sota reserva prèvia a la Central de reserves dels museus al telèfon i al correu electrònic museusandorra@gmail.com de dimecres a dissabte, de 10 a 14h i de 15 a 18h i el diumenge de 10 a 14 h.

La Casa de la Vall i l’Espai Columba seguiran oberts al públic de dimecres a dissabte amb aquest mateix horari, mentre que el complex de la Casa Museu d'Areny-Plandolit obrirà amb uns horaris més reduïts, divendres i dissabte de 10 a 14 h i de les 15 a les 18 h i diumenges de 10 a 14 h. 

Informa: Neus Toro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.