Nova campanya de controls d'alcoholèmia durant tot el juliol

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Policia ha posat en marxa la campanya estival contra la conducció sota els efectes de l'alcohol. A diferència d'altres anys, durarà tan sols el mes de juliol. És la nova estratègia del ministeri d'Interior des que va començar el 2018: campanyes d'alcoholèmia més curtes però més nombroses per prevenir la sinistralitat a la xarxa viària.

Imatges com les d'aquesta tarda a la rotonda de la Margineda seran habituals aquest juliol. La policia ha començat la campanya estival de controls d'alcoholèmia. L'objectiu de la campanya és ben senzill.

Tot i el contratemps que suposa aturar el vehicle i fer la prova d'alcoholèmia, els conductors aplaudeixen la mesura. Aquest diumenge ha tocat control a la tarda. Però se'n faran a totes hores, a molts indrets del país i a tot tipus de vehicles.

Així, la previsió és com a mínim fer quatre campanyes enguany. La policia recorda que se sanciona per via administrativa els conductors a partir de 0,5 g/l de sang i que en el cas de superar els 0,8 s'aplica ja el Codi Penal.

Informa: Andrés González-Nandín 
Imatge: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.