Nova campanya per fomentar el consum intern per Nadal amb premis de fins a 3.000 euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha iniciat una nova edició, la tercera, de la campanya per incentivar el consum intern per Nadal. Es promocionaran les compres superiors a 50 euros fetes entre l'1 i el 20 de desembre amb premis que poden arribar fins als 3.000 euros. El sorteig es farà en una festa a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany el 20 de desembre.
Els qui facin compres superiors a 50 euros entre l'1 i el 20 de desembre tindran dret a obtenir butlletes pel sorteig de la nova campanya "Comprar a Andorra per Nadal té premi". El límit serà de 20 butlletes per persona i aquestes es podran recollir a les oficines de Turisme i a dues casetes de fusta instal·lades a cada extrem de l'eix comercial de les parròquies centrals. El sorteig es farà a la plaça Coprínceps el dia que acabi la campanya. Els guanyadors de la categoria principal hauran d'estar presents al sorteig o en cas que no hi siguin se'ls trucarà en directe i disposaran de 45 minuts per recollir-lo. Seran tres premis consistents en un xec regal de 3.000 euros per comprar a Andorra el mateix dia.La coordinadora d'Econcomia, Neus Soriano, ha indicat que "els guanyadors aniran acompanyats d'un personal shopper". El premi "s'acaba quan es gasten els 3.000 euros o a les 22h".Els guanyadors dels premis de la categoria menor podran recollir-los a l'edifici del Govern a partir del 22 de desembre.Informa: Pere Moliné
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.