La nova casa pairal de la capital registra més usuaris

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra la Vella dedica la setmana a activitats per a la gent gran per celebrar la inauguració de les noves dependències de l'àrea Social del comú. Des que la casa pairal es va traslladar del Parc Central fins a la plaça Lídia Armengol, n'ha augmentat el nombre d'usuaris.
L'espai que actualment aplega la casa pairal d'Andorra la Vella, situat sota les dependències del Consell General, acull una exposició fotogràfica sobre les tres dècades d'història de la llar de jubilats. La cònsol major, Rosa Ferrer, ha assegurat que el comú constata com la nova ubicació fa que s'hagi ampliat el nombre de padrins i padrines que en fan ús.Ferrer ha anunciat la construcció d'un camp de petanca proper a la nova llar de jubilats per donar resposta a les demandes d'alguns usuaris que troben a faltar un equipament que abans tenien al Parc Central. Durant la setmana es duran a terme diverses activitats adreçades a la tercera edat.Informa: Xavi Palma Imatge: Marta Paixà
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.