Nova esllavissada als Cortals d'Encamp que obliga a tallar la carretera dues hores

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La carretera dels Cortals d'Encamp ha estat tallada al trànsit durant gairebé dues hores per culpa d'una petita esllavissada. Tot i que l'incident no ha estat de gaire importància, els bombers han hagut de prohibir als vehicles que hi passessin per tal d'enretirar la terra que ha caigut a la calçada.
Passaven pocs minuts de dos quarts de dotze del migdia quan els bombers han rebut l'avís de l'esllavissada. Es tracta d'un incident en què només ha caigut terra i no rocs, i que probablement ha estat provocat per les fortes pluges dels últims dies. Tot i així, dues dotacions de bombers i el COEX s'hi han desplaçat per mirar de netejar la carretera i evitar, així, que hi poguessin haver problemes amb els nombrosos vehicles que hi passaven, a causa de la seva proximitat al berenador que hi ha a la zona.Després de dues hores de treballs per enretirar l'esllavissada dels pocs metres de carretera que s'han vist afectats, els bombers han donat pas alternatiu de vehicles cap a les dues de la tarda.Informa: Judit Pedrós Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.