Nova reunió entre psicòlegs i Salut per negociar què cobrirà la CASS

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Salut s'està reunint amb els col·legis de professionals sanitaris per rebre les demandes i acabar d'afinar la nova cartera de serveis. Un projecte que va generar malestar entre els col·lectius que ara fa un mes anunciaven la creació d'un front comú. Aquest dimecres al matí ha estat el torn dels psicòlegs, que valoren positivament la feina conjunta que s'està fent. 

Els psicòlegs expliquen que s'està fent una feina constant i proactiva per definir com es materialitzarà la seva entrada a la cartera, tant de temps desitjada.

Estan en ple procés de treball i ja s'ha parlat d'un possible forfet de sessions com s'ha fet en el cas de la Covid-19, un programa que segueix vigent. Un dels seus objectius és que el màxim de patologies puguin tenir cobertura. 

Els psicòlegs són un dels col·lectius que formen part del front comú que es va crear fa aproximadament un mes per visibilitzar les queixes i preocupacions que van sorgir amb l'aprovació de la nova cartera de serveis.

Creuen, per exemple, que no se'ls ha tingut prou en compte i tal com està plantejada, allarga el procés de diagnòstic i tractament dels pacients. En aquell moment també s'hi va sumar el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes, que ara estan pendents d'una data per reunir-se amb Govern. Valoren que se'ls hagi tingut en compte, perquè feia anys que volien entrar-hi, però entre altres qüestions, consideren que abans s'hauria d'haver aprovat la llei de professions sanitàries

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arxiu RTVA

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.