Una professora d'educació física comparteix noves propostes de jocs a casa perquè no s'esgoti la inspiració

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Alguns ciutadans a poc a poc han anat tornant a la normalitat. Amb tot, els fills continuen a casa i després de dos mesos de confinament no és evident tenir-los distrets. Una professora d'educació física ens aporta, per si se'ns havien acabat, noves idees per passar l'estona a casa amb els més menuts.

Qui més qui menys s'ha inventat aquests dies un joc casolà per entretenir a la quitxalla. Aquesta família ho ha portat a l'extrem. Mare professora d'educació física i pare futbolista professional, si una cosa no falta a casa de la Vanessa Romero és l'activitat.

La Vanessa compagina la feina a casa amb les tasques de professora a l'escola via online. Amb tanta feina va tenir la idea de crear activitats didàctiques per donar servei als seus alumnes i de retruc als seus fills. Són jocs molt senzills que es poden fer amb poc material i en qualsevol espai. A banda de l'aspecte físic potencien la reacció, l'agilitat física i mental, les matemàtiques o la coordinació.

Ha fet les plantilles dels jocs per a diferents nivells. Us seran útils si després de dos mesos de confinament se us ha acabat la inspiració.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you ready to compete? This workout was so much fun! Ice skaters, athletes, volleyball players... you can be whatever you want in life. WORK HARD & FOLLOW YOUR DREAMS ??

Una publicación compartida de Vanessa (@p.e.athome) el 16 May, 2020 a las 11:33 PDT

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Vanessa Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.