El nucli antic d'Ordino serà l'escenari del nou festival Contradans, guanyador del pressupost participatiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Contradans és el nom amb què s'ha batejat el festival de dansa i cultura tradicional  guanyador del projecte del pressupost participatiu d'Ordino.  Serà el 8, 9 i 10 d'octubre amb el protagonisme de dansa, artesania, exposicions i tallers.

És el projecte que va presentar Meritxell Rabadà per promoure la dansa des de les arrels fins a la contemporaneïtat.

Un festival amb demostracions, espectacles al carrer i a l'Auditori per a grans i petits. El nucli antic d'Ordino serà l'escenari d'actuacions de grans companyies de dansa tradicional, com l'Esbart de Rubí, la companyia Kukai Dantza i la Factoria Mascaró.

Rabadà ha remarcat "que van ser els ciutadans els que van votar aquesta proposta amb la idea que es quedi i perduri". "És un pòsit i un enriquiment per a la parròquia i, per tant, un orgull". 

La impulsora de la iniciativa té la voluntat d'extrapolar el projecte a tota mena de col·lectius.  També es vol potenciar entre els visitants de fora i per això, ha explicat, fa dos mesos que s'està treballant amb hotels i restauradors. Assegura el festival té com a objectiu "esdevenir un element dinamitzador de la parròquia".

Té un pressupost de 40.000 euros i permetrà aplegar espectacles de nivell. A diversos punts del nucli antic s'hi podran trobar 14 parades on s'exposaran oficis tradicionals com els ceramistes o forjadors, per complementar el festival amb artesania.

Les activitats seran gratuïtes i s'haurà de reservar entrada pels espectacles i tallers al telèfon 878136 o per correu electrònic a biblioteca@ordino.ad. Pel que fa als espectacles a l'auditori, s'ha de reservar les localitats a www.4tickets.es/comuordino.

Informa: Anna Mata
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.