Núria Tarré deixa la direcció de Grandvalira

La directora de Grandvalira Nevasa, Núria Tarré, deixa la direcció de la companyia per començar un nou projecte professional a Anglaterra. Tarré s'incorporarà al departament de màrqueting del club de futbol Manchester City. 

 

Grandvalira ha anunciat la marxa de Núria Tarré aquest matí a través d'un comunicat. De moment, la companyia no té previst buscar-ne un substitut i ha afegit que "amb l’objectiu d’afrontar amb èxit aquesta temporada 2015-2016, les companyies continuaran amb l’estratègia actual i les decisions operatives del dia a dia seguiran sent coordinades, com fins ara, pel Comitè Executiu de Nevasa, format per executius d’Ensisa, Saetde i Nevasa".

Núria Tarré es va incorporar a Grandvalira la temporada 2012-2013, en substitució de José Blanco, i ha estat al capdavant del domini esquiable durant tres hiverns.

Informa: Yasmina Canedo/Agències

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.