L'obertura del restaurant de l'edifici El Diamant s'endarrereix fins al febrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot i l'endarreriment de les obres de la planta baixa de l'edifici El Diamant, els responsables de l'espai gastronòmic que s'hi emplaçarà preveuen obrir-lo al febrer. Es tracta d'un espai de 700 metres quadrats amb xefs amb estrelles Michelin que fusionaran la cuina andorrana, francesa i espanyola.

Crear un mercat gurmet, on el client pugui degustar plats ben variats organitzats en diferents espais. Aquest és el projecte The Embassy, que s'ubicarà als baixos de l'edifici El Diamant amb grans cuiners com Romain Fornell, Bernard Bach o Òscar Manresa, tots ells amb estrelles Michelin en els seus restaurants. 

Es tracta d'una iniciativa de l'empresària Rosa Pons i les seves filles, propietàries de tres conegudes joieries. Més enllà del projecte gastronòmic, The Embassy comptarà amb 2.600 metres quadrats amb botigues d'alta gamma, joieries i serveis dedicats al benestar.

A hores d'ara s'estan fent les entrevistes als empleats de restauració i es preveu donar feina a una trentena de persones.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Fernando Montero / Anna Ginestà
Locució: Sílvia Mestre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.